,
Брати по зброї
Захисники
Хороший лікар

Джон Гудман очолить експедицію на «Острів черепа»

Джон Гудман очолить експедицію на «Острів черепа» Джон Гудман очолить експедицію на «Острів черепа»
Джон Гудман зіграє одну з головних ролей у пригодницькому блокбастері «Кінг Конг: Острів черепа» (Kong: Skull Island).

Сюжетні деталі проекту все ще тримаються в секреті. Відомо лише, що героям належить відправитися на батьківщину Кінг Конга, де їх чекає неприємна зустріч з місцевою фауною. Гудман постане в образі державного чиновника, який очолює цю небезпечну експедицію.

Також, у створенні картини візьмуть участь Том ХіддлстонМесники»), Брі ЛарсонГравець»), Семюел Л. Джексон, Том Вілкінсон («У спальні») і Джон Сі РейліТонка червона лінія»).

Сценарій майбутнього фільму написали Дерек Конноллі («Світ Юрського періоду») і Макс Боренштейн («Ґодзілла»). Режисером картини виступить Джордан Вот-Робертс.

Зйомки фільму стартують цієї осені, а прем'єра відбудеться 10 березня 2017 року.

Нагадаємо, що в жовтні з Джоном Гудманом виходить біографічна драма «Трамбо» режисера Джея Роуча, в якій розказана історія боротьби голлівудського сценариста Далтона Трамбо з американським урядом і студійними босами.
6686
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Злі пташки
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно