,
Як козаки...
Постукай в мої двері
Гільда

Джон Гудман очолить експедицію на «Острів черепа»

Джон Гудман очолить експедицію на «Острів черепа» Джон Гудман очолить експедицію на «Острів черепа»
Джон Гудман зіграє одну з головних ролей у пригодницькому блокбастері «Кінг Конг: Острів черепа» (Kong: Skull Island).

Сюжетні деталі проекту все ще тримаються в секреті. Відомо лише, що героям належить відправитися на батьківщину Кінг Конга, де їх чекає неприємна зустріч з місцевою фауною. Гудман постане в образі державного чиновника, який очолює цю небезпечну експедицію.

Також, у створенні картини візьмуть участь Том ХіддлстонМесники»), Брі ЛарсонГравець»), Семюел Л. Джексон, Том Вілкінсон («У спальні») і Джон Сі РейліТонка червона лінія»).

Сценарій майбутнього фільму написали Дерек Конноллі («Світ Юрського періоду») і Макс Боренштейн («Ґодзілла»). Режисером картини виступить Джордан Вот-Робертс.

Зйомки фільму стартують цієї осені, а прем'єра відбудеться 10 березня 2017 року.

Нагадаємо, що в жовтні з Джоном Гудманом виходить біографічна драма «Трамбо» режисера Джея Роуча, в якій розказана історія боротьби голлівудського сценариста Далтона Трамбо з американським урядом і студійними босами.
6704
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Стріла
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно