,
Баффі - переможниця вампірів
Стріла
Гострі козирки

Джон Гудман зіграє в біографічний стрічці «Трамбо»

Джон Гудман зіграє в біографічний стрічці «Трамбо» Джон Гудман зіграє в біографічний стрічці «Трамбо» Джон Гудман зіграє в біографічний стрічці «Трамбо»
Джон Гудман приєднався до акторського складу біографічної драми «Трамбо» (Trumbo).

Стрічка розповість про видатного сценариста Далтона Трамбо, який написав тексти до таких класичних фільмів, як «Римські канікули», «Спартак», «Метелик». В байопіку буде розказана реальна історія про те, як Трамбо потрапив в голлівудський чорний список після своєї відмови давати свідчення комісії з розслідування антиамериканської діяльності в 1947 році. Він був фактично оголошений комуністом, а його кар'єра пішла під укіс. Якийсь час Трамбо доводилося писати під псевдонімом. Саме в цей, здавалося б, похмурий для нього період сценарист отримав два «Оскари».

Гудману належить втілити образ продюсера Френка Кінга, чия компанія уклала з Трамбо контракт незважаючи на те, що той був персоною нон грата. Хелен Міррен постане в ролі Хедден Хоппер, мисливицею за сенсаціями, яка стала ініціатором цькування Далтона. Роль же самого Далтона Трамбо зіграє зірка телесеріалу «Пуститися берега» Брайан Кренстон.

Сценарій фільму написав Джон МакНамара, спираючись на книгу Брюса Кука «Далтон Трамбо» 1977 року. Режисером фільму виступить Джей Роуч, відомий своїми комедійними проектами «Знайомство з Факерами», «Брудна кампанія за чесні вибори».

Нагадаємо, що в 2013 році Джон Гудман озвучив головного персонажа популярного анімаційного фільму «Університет монстрів», зіграв одного з головних героїв в комедійному серіалі «Альфа Хауз», а також знявся в епізодичній ролі в «Похмілля: Частина III». Цього року за участю актора вийшло дві стрічки: військова драма Джоржа Клуні «Мисливці за скарбами» і фантастичний бойовик «Трансформери: Час вимирання» Майкла Бея.
5307
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Султан мого серця
Величне століття. Нова володарка
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно