,
Статус стосунків: усе складно
Чорні вітрила
Помаранчевий - хіт сезону

Джордж Лукас піде з великого кіно

Джордж Лукас піде з великого кіно Джордж Лукас піде з великого кіно Джордж Лукас піде з великого кіно
Джордж Лукас прийняв рішення піти з великого кінобізнесу і повернутися до роботи над малобюджетними проектами. Велику частину повноважень щодо студії Lucasfilm він передав знаменитому продюсеру Кетлін Кеннеді («Назад в майбутнє», «Шосте почуття», «Мюнхен»), яка найближчим часом займе керівну посаду в компанії. Це не перша заява Лукаса про відхід з великого кіно, але на цей раз він налаштований серйозно.

Вперше Джордж Лукас заговорив про свій відхід після того, як великі студії відмовилися фінансувати його фільм «Червоні хвости», в якому розповідається історія батальйону афроамериканських льотчиків, які беруть участь у Другій світовій війні. Фільм був зроблений на студії Lucasfilm, і в результаті весь бюджет проекту ($ 58 млн.) Лукас взяв на себе. В американському прокаті картина заробила близько $ 49 млн., але успішною її назвати важко.

Джордж Лукас
відзначив, що він залишиться на посаді гендиректора студії. В інтерв'ю журналу Empire Лукас сказав, що вважає Кетлін Кеннеді професіоналом своєї справи і висококласним фахівцем, тому керівний пост довірив саме їй.

Студія Lucasfilm займається не тільки кіновиробництвом, а й іншими проектами: обробкою звуку, створенням спецефектів, комп'ютерною анімацією та програмним забезпеченням. У Кетлін Кеннеді вже є досвід в управлінні великими компаніями, раніше вона керувала кіностудією Kennedy / Marshall, яка зараз займається виробництвом фільмів «Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів» і «Еволюція Борна».
2107
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Цілком Таємно
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно