,
Дві дівчини без копійчини
Відкриття відьом
Захисники

Lionsgate перезапускає франшизу «Пила»

Lionsgate перезапускає франшизу «Пила» Lionsgate перезапускає франшизу «Пила»
В Lionsgate планують заново зняти епопею «Пила». На початку літа поповзли чутки, що студія хоче перезапустити франшизу «Сутінки», але зараз мова йде про більш здійсненну з позицій здорового глузду ідеї.

«Пила» ніколи не підводила дистриб'ютора, щорічно поповнюючи скарбничку студії сумою, яка у багато разів перевищує бюджет фільму. Наприклад, «Пила 3D», яка пару років тому вважалася завершальним акордом, заробила 136 мільйонів доларів при бюджеті в 20 мільйонів.

Зараз у Lionsagate вирішують, знімати восьму частину хоррор-франшизи або ж почати заново. Поки що процес перебуває на стадії обговорення, але механізм запущений, і повернення «Пили» на великий екран - лише питання часу, хоча, звичайно, студія планує зробити це швидше.

Перший фільм жахів «Пила» вийшов в 2004 році і заслужив великий успіх у глядачів. З тих пір прем'єра чергової частини була приурочена до Хелловіну. В цілому епопея заробила в прокаті близько 890 мільйонів доларів по всьому світу.
2763
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Картковий будинок
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно