,
Царство
Доктор Хаус
Останнє королівство

Universal придивляється до нового «Термінатора»

Universal придивляється до нового «Термінатора» Universal придивляється до нового «Термінатора» Universal придивляється до нового «Термінатора» Universal придивляється до нового «Термінатора»
Підтверджений камбек Арнольда Шварценеггера народжує приводи для цікавих чуток. Як повідомляє видання Deadline, компанія Universal придивляється до «Термінатора» з тією метою, щоб зняти п'яту частину франшизи, режисером якої може стати автор трьох «Форсажів» Джастін Лін.

Якщо все зійдеться, то сценарій до фільму планується доручити творчому партнеру режисера за цими проектами Крісу Моргану. Зараз права на сагу знаходяться у володінні фонду Pacificor, розташованого в Санта-Моніці і заплатив за франшизу 29500000 доларів.

Саме цей фонд став одним з каталізаторів банкрутства компанії Halcyon, що залучив ліцензію на «Термінатора» у її колишніх власників Маріо Кассара і Ендрю Вайна. Фінансове фіаско контори застопорило процес створення п'ятої серії «Термінатора», колись її планував знімати автор четвертого фільму франшизи МакДжі, але, наскільки відомо, за участю Universal його кандидатура відпадає в будь-якому випадку.

Всього сага про «Термінаторі» налічує чотири стрічки і один телесеріал - «Хроніки Сари Коннор». Перша картина, знята Джеймсом Кемероном, зібрала в світовому прокаті близько 80 мільйонів доларів при бюджеті в шість. Тріумфальний сіквел показав результати в півмільярда доларів при бюджеті в сто. Комерційні підсумки тріквела, поставленого Джонатаном Мостоу, - понад 400 мільйонів зборів при двох сотнях бюджету. Четвертий фільм за авторством МакДжі показав не настільки привітні касові підсумки - 370 мільйонів доларів при 200-мільйонному бюджеті.
3454
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сімпсони
Султан мого серця
Тихий океан
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно