,
Відьми Іст-Енду
Хороший лікар
Краще подзвоніть Солу

Оголошена дата прем′єри «Льодовикового періоду 5»

Оголошена дата прем′єри «Льодовикового періоду 5»
Кіностудія 20th Century Fox оголосила дату прем'єри мультфільму «Льодовиковий період 5». Як повідомляється в офіційному прес-релізі, спільний зі студією Blue Sky проект буде представлений глядачам 15 липня 2016 року.

Нагадаємо, що четверта частина «Льодовикового періоду» була випущена в 2012 році. Проект з бюджетом в 95 мільйонів доларів заробив у світовому прокаті близько 900 мільйонів доларів, підтвердивши таким чином великий глядацький інтерес до продовження пригод Менні, Сіда, Дієго і їхніх друзів.
4892
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Гріфіни
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно