,
Безсоромні
Нарко
Останнє королівство

Студія Fox зніме приквел історії Піноккіо

Студія Fox зніме приквел історії Піноккіо Студія Fox зніме приквел історії Піноккіо Студія Fox зніме приквел історії Піноккіо
20th Century Fox придбала сценарій фільму «Три халепи Джеппетто» для компанії Шона Леві 21 Laps. Передбачається, що режисер «Реальної сталі» особисто зніме приквел до історії пригод дерев'яного хлопчика і вдихне нове життя в стару казку.

Сценарій написав Майкл Вукадіновіч, за яким поки не значиться жодного великого голлівудського проекту. У центрі сюжету виявиться творець Піноккіо, Джеппетто, або, як звичніше для українського читача, тато Карло. Перш ніж витесати з поліна ляльку з довгим носом, Джеппетто прожив цікаве життя, повне пригод і нещасть, щоб домогтися руки коханої жінки.

Враховуючи, що останні роки Голівуд любить показувати старі казки на новий лад, поява альтернативного «Пінокіо» було лише справою часу. Зазначимо лише, що на студії Warner готується версія оригінальної казки, до якої виявляв інтерес Тім Бертон.

Шон Леві зараз продюсує комедію «Сусідський дозор» і найближчим часом має приступити до постановки фільму «Франкенштейн» за сценарієм Макса Лендіса. Картина зніматиметься на студії Fox, де Леві прописався вже давно і зняв для неї дилогію «Ніч у музеї».
2750
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Лютер
Тихий океан
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно