,
Футурама
Вікінги
Величне століття. Роксолана

«Зловісні мерці» потихеньку оживають

«Зловісні мерці» потихеньку оживають «Зловісні мерці» потихеньку оживають
Довгоочікуваний перезапуск класичного хоррора Сема Реймі почав набирати обертів: у листопаді стало відомо, що сценарієм займеться оскароносна Діабло Коуді, і ось нарешті стала надходити інформація про акторський склад. І першою на участь у проекті заявлена ​​Лілі Коллінз, 22-річна актриса і дочка співака Філа Коллінза.

Цього року Лілі Коллінз з'явиться вперше в головній ролі у фільмі Тарсема Сінха «Білосніжка: Помста гномі» - адаптації класичної казки братів Грімм «Білосніжка: Помста гномі». Фільмографія юної англійської актриси налічує всього чотири роботи, серед яких серіал «Беверлі-Гіллз 90210: Нове покоління», стрічки «Священик», «Погоня» з Тейлором Лотнером і «Невидима сторона», за гру в якій Сандра Буллок була удостоєна премії «Оскар» в 2010 році.

На цей раз головну роль у фільмі вирішили зробити жіночною, і за сценарієм Лілі Коллінз грає Мію, яка, ледь не загинувши від передозування, відправляється в глушину з друзями, щоб спробувати позбутися від алкогольної та наркотичної залежності. Міа стверджує, що під час перебування в покинутій хатині, вона піддалася нападу дерев і диких вовків. Однак друзі переконані, що в неї свого роду посттравматична параноя. Сюжет фільму буде заснований на оригінальному сценарію «Зловісних мерців» 1981 року.
2912
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Пуститися берега
Лютер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно