,
І мертві підуть
Надприродне
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Лілі Коллінз зіграє подружку серійного вбивці Теда Банді

Лілі Коллінз зіграє подружку серійного вбивці Теда Банді Лілі Коллінз зіграє подружку серійного вбивці Теда Банді
Лілі Коллінз приєдналася до акторського складу трилера «Неймовірно небезпечний, шокуюче злий і огидний» (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile).

Фільм про життя одного з найвідоміших серійних убивць в історії США Теда Банді, що послужив прототипом для таких персонажів, як Ганнібал Лектер («Мовчання ягнят») та Патрік Бейтман («Американський психопат»). На відміну від більшості інших американських серійних вбивць, Банді був симпатичним і привабливим молодим чоловіком і легко завойовував довіру своїх жертв. Незадовго до своєї страти в 1989 році він зізнався в 30 вбивствах, проте справжня кількість його жертв може бути набагато більша.

Історія буде розказана від імені Елізабет Клепфер (Лілі Коллінз), яка багато років була подружкою Банді і не підозрювала, що він вбиває людей. Головну роль виконає Зак Ефрон.

Зніме стрічку Джо Берлінгер за сценарієм Майкл Верві. Початок зйомок намічений на січень 2018 року.

Нещодавно з Лілі Коллінз вийшли такі проекти, як «Останній магнат» і «Окча». Зараз актриса знімається в біографічній картині «Толкін» про автора знаменитої саги «Володар кілець».
10149
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Невгамовні
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно