,
Маніяк
Лютер
Чужоземка

Зак Ефрон зіграє одного з найжорстокіших маніяків США

Зак Ефрон зіграє одного з найжорстокіших маніяків США Зак Ефрон зіграє одного з найжорстокіших маніяків США Зак Ефрон зіграє одного з найжорстокіших маніяків США
Американський актор Зак Ефрон підтвердив свою участь у картині про реального серійного вбивцю Теда Банді.

У стрічці, з робочою назвою «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile», Ефрон виконає роль вбивці, насильника і некрофіла Теда Банді, який орудував в декількох штатах США в 70-і роки минулого століття. Банді увійшов в історію криміналістики як один з найжорстокіших вбивць Сполучених Штатів. Точну кількість жертв маніяка до сих пір не встановлено. Його жертвами ставали молоді жінки та дівчатка. Банді користувався своєю чарівністю, щоб завойовувати довіру своїх жертв. Зазвичай він знайомився з ними в громадських місцях, симулюючи травму або видаючи себе за представника влади, щоб потім викрасти, піддати тортурам, зґвалтувати і вбити їх в усамітненому місці. Іноді він вдирався до будинку жертв, бив їх палицею, ґвалтував і душив. Себе він вважав «безжалісним сучим сином, якого тільки можна зустріти». Теда Банді стратили на електричному стільці 24 січня 1989 року у Флориді.

Сценарій для картини написав Майкл Верві. Постановкою стрічки займеться Джо Берлінгер. Продюсерські функції проекту покладені на Ніколаса Картье («Далласький клуб покупців»), Ару Кешишьяна («Меггі») и Майкла Костігана («Привид у броні»).

Нагадаємо, що найближчим часом Зака ​​Ефрона можна буде побачити в комедійному бойовику «Рятувальники Малібу». Зараз актор знімається в біографічній драмі «Найбільший шоумен Землі» та трилері «Ти належиш мені» режисера Роба Райнера.
8674
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Гра престолів
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно