,
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Гострі козирки
Життя з Луї

Лілі Коллінз зніметься в байопіку про творця «Володаря перснів»

Лілі Коллінз зніметься в байопіку про творця «Володаря перснів» Лілі Коллінз зніметься в байопіку про творця «Володаря перснів» Лілі Коллінз зніметься в байопіку про творця «Володаря перснів»
Лілі Коллінз веде перемовини про участь в біографічному проекті «Толкін» (Tolkien) про творця «Хоббіта» і «Володаря перснів» британського письменника Дж. Р. Р. Толкіна.

Фільм розповість про роки становлення Толкіна як письменника і ті події, які вплинули на нього найбільше. Сюжет байопіку фокусується на молодості письменника - дія розвернеться до подій Першої світової війни в 1914 році. Сам Толкін служив у британській армії з 1916 по 1920 рік, потім, працюючи в коледжі Пембрук, в 1937 році випустив «Хоббіта», пізніше написав три частини «Володаря перснів».

У новому фільмі Коллінз зіграє Едіт Бретт - дружину письменника, яка надихнула його на створення ельфійських принцес в сазі «Володар перснів». Головну роль в картині - самого Дж. Р. Р. Толкіна - зіграє зірка «Людей Ікс» Ніколас Холт.

Сценарій фільму пишуть Девід Глісон і Стівен Бересфорд. Зйомки байопіку очолить фінський режисер Доме Карукоскі.

Виробництвом картини займаються Chernin Entertainment і Fox Searchlight.

Нагадаємо, що в цьому році за участю Лілі Коллінз вийшло дві повнометражні стрічки - фантастичний бойовик «Окча» і драма «До кісток», а також актриса зіграла головну роль в телесеріалі «Останній магнат» за мотивами останнього незакінченого роману Френсіса Скотта Фіцджеральда.
10099
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Доктор Хаус
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно