,
Відьми Іст-Енду
Безсоромні
Якось у казці

Лілі Коллінз

Лілі Коллінз Лілі Коллінз Лілі Коллінз Лілі Коллінз
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Lily Collins
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 18 березня 1989 | риби
Місце народження: Гілдфорд, Саррей, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Лілі Коллінз з'явилася на світ навесні 1989 року в родині відомого британського музиканта Філа Коллінза і його другої дружини, американки Джилл Тавелмен. Інші діти англійської вокаліста також успішно роблять кар'єру в шоу-бізнесі і нітрохи не відстають від зведеної сестри: Джолі Коллінз - починаюча актриса, а Саймон знайшов себе у музиці.

Лілі закінчила філію Гарвардської школи і стала студенткою Університету Південної Каліфорнії, де сьогодні вивчає журналістику і телебачення.

Коли дівчинці виповнилося два роки, вона з'явилася в багатосерійному проекті каналу BBC «Growing Pains». У п'ять років вона вже грала на сцені театру при Молодіжній академії драматичного мистецтва в Сполучених Штатах Америки.

В юності Коллінз вела колонку в англійській версії журналу Elle Girl, а також часто писала статті для Seventeen, Teen Vogue і Los Angeles Times.

Модний дім Шанель вибрав її з сотні претенденток і дозволив представити їх сукню під час "Балу дебютантів" в 2007 році, який відбувся в одному з престижних готелів Парижа. Трансляцію благодійного балу можна було побачити у третій серії популярного реаліті-шоу «The Hills».

Іспанське глянцеве видання Glamour визнало Лілі Коллінз «Кращою моделлю світу», а її фотографія прикрасила обкладинку квітневого номера журналу в 2009 році. За рік до цього Лілі отримала премію Young Hollywood в номінації «Нові обличчя на червоній килимовій доріжці», а також потрапила в список журналу Maxim як одна з двадцяти «Найсексуальніших дочок рок-зірок».

У 2008 році вона брала участь в передвиборній кампанії, будучи гостем на шоу каналу Nickelodeon «Діти вибирають Президента».

У 2009 році Коллінз зіграла дочку героїні Сандри Баллок в гучному фільмі «Невидима сторона», а також отримала роль племінниці войовничого служителя церкви в трилері «Священик». На цей раз її партнером по знімальному майданчику став Кем Жіганде.

Нещодавно стало відомо, що Лілі візьме участь в екранізації бестселера Кассандри Клер під назвою «Місто кісток».

На зйомках екшену «Погоня» актриса зустріла Тейлора Лотнера, одного з головних акторів вампірської саги «Сутінки». Незважаючи на юний вік нових зірок Голлівуду, пристрасті між ними розгоралися неабиякі. За визнанням самої Лілі, вона не збиралася закохуватися, до того ж у неї на той момент був молодий чоловік - каскадер, зайнятий на зйомках нового проекту Стівена Спілберга в Нью-Мехіко.

Фільмографія:

Толкін / Tolkien ... Edith Bratt
Таємна доказ / The Secret Evidence
The Cradle
2019 Зоряне сяйво / Halo of Stars ... Misty Dawn
2019 Красивий, поганий, злий / Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ... Elizabeth Kloepfer
2018 - ... Знедолені / Les Misérables (міні-серіал) ... Fantine
2018 Обережно: Грампі! / Here comes the Grump ... Princess Dawn, озвучка
2017 The Dig ... Zoe; короткометражка
2017 Окча / Okja ... Red
2017 До кісток / To the Bone ... Ellen
2016 Правила не застосовуються / Rules Do not Apply ... Marla Mabrey
2016 Останній магнат / The Last Tycoon (ТБ) ... Cecelia Brady
2014 З любов′ю, Розі / Love, Rosie ... Rosie Dunne
2013 Знаряддя смерті: Місто кісток / The Mortal Instruments: City of Bones ... Clary Fray
2013 Клаудія Льюіс / Claudia Lewis (відео) ... короткометражка
2012 Вчитель англійської / The English Teacher ... Halle Anderson
2012 Застряг в любові / Stuck in Love ... Samantha Borgens
2012 Білосніжка: Помста гномів / Mirror Mirror ... Snow White
2011 Погоня / Abduction ... Karen
2011 Священик / Priest ... Lucy Pace
2009 Невидима сторона / The Blind Side ... Collins Tuohy
2008 - 2013 Беверлі-Хіллз 90210: Нове покоління / 90210 (серіал) ... Phoebe Abrams
17193
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.