,
Ми - такі
Крила кохання
Касл

Дженніфер Лоуренс офіційно отримала роль в «Голодних іграх»

Дженніфер Лоуренс офіційно отримала роль в «Голодних іграх» Дженніфер Лоуренс офіційно отримала роль в «Голодних іграх» Дженніфер Лоуренс офіційно отримала роль в «Голодних іграх» Дженніфер Лоуренс офіційно отримала роль в «Голодних іграх»
Після двох тижнів чуток і розмов прийшло офіційне підтвердження про участь номінантки на «Оскар» Дженніфер Лоуренс в головній жіночій ролі у першому фільмі трилогії Сюзанн Коллінз. Режисер Гері Росс пояснює свій вибір.

Перед продюсерами стояла дилема: якого віку повинна бути актриса, яку затвердять на роль Катнісс Евердін? Вибравши 20-річну Лоуренс, продюсери відійшли від книги, в якій героїні 16 років. З якої причини це було зроблено, розповідає режисер проекту.

«Насамперед ми з Сюзанн Коллінз посилено обговорювали кандидатуру на цю роль, - говорить Гері Росс. - Сюзанн бачила кожну пробу. І в неї не тільки не було проблем з віком Джен, але вона навіть зрозуміла, що Кетнісс повинна грати актриса свого роду доросла і сильна. Цій дівчині належить підняти революцію, тому її не може грати актриса молода або безпідставна. Сюзанн була дуже тверда у своєму рішенні. Вона побоювалася, що ми затвердимо на роль дуже молоду дівчину, а в її уяві - і в моєму теж - Кетнісс зовсім не така. Скоріше, вона молода жінка. У сім'ї у неї материнська роль; після смерті батька їй довелося швидко подорослішати ».

У принципі, ніщо не заважало Россу знайти 16-річну актрису, яка втілила б на екрані сильну духом дівчину - принаймні, у 14-річної Хейлі Стайнфелд в «Залізної хватці» це чудово вийшло. Однак автори «Голодних ігор» вирішили, що простіше буде знайти актрису старшого віку.

Для Дженніфер Лоуренс це буде перша комерційна стрічка, де вона зіграє головну роль - її молода Містік в «Людей Ікс: Перший клас» не вважається, а «Зимова кістка» була картиною незалежною. У «Голодних іграх» замах на трилогію, так що у Лоуренс у кишені нова франшиза. У цьому році Дженіфер можна буде побачити у фільмі «Бобер» з Мелом Гібсоном.

Найближчим часом повинні затвердити актора на ролі Піти Мілларка, закоханого в Кетнісс.

Зйомки почнуться влітку, а реліз «Голодних ігор» запланований на 23 березня 2012 року.
3466
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Шерлок
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно