,
Гострі козирки
Південний Парк
Царство

«Темну вежу» Стівена Кінга прилаштували на ТБ

«Темну вежу» Стівена Кінга прилаштували на ТБ «Темну вежу» Стівена Кінга прилаштували на ТБ
Після значного скорочення бюджету екранізації монументальної праці Стівена Кінга під назвою «Темна вежа», його вдалося "прилаштувати" на ТБ. Як розповів в інтерв'ю MTV продюсер Брайан Грейзер, проект погодилася прийняти телемережа HBO.

"Ми будемо знімати «Темну вежу» разом з HBO, у всякому разі, частину проекту. Що стосується повнометражних фільмів, то це ще належить вирішити", - сказав він.

Раніше передбачалося, що екранізація буде включати в себе кілька картин для широкого прокату і телесеріали, які стануть сполучною ланкою між ними.

У липні 2011 року кінокомпанія Universal закрила проект через його надмірну вартості. Брайан Грейзер стверджує, що з тих пір вдалося скоротити виробничий бюджет на 45 мільйонів, і творці «Темної вежі» продовжують сподіватися на співпрацю з кимось з голлівудських мейджорів.
2658
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Пригоди Мерліна
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно