,
Всі жінки відьми
Гострі козирки
Коломбо

Майк Баркер екранізує роман «Талісман» Стівена Кінга

Майк Баркер екранізує роман «Талісман» Стівена Кінга Майк Баркер екранізує роман «Талісман» Стівена Кінга
Майк БаркерРозповідь служниці», «Чужоземка», «Фарґо») призначений режисером екранізації роману Стівена Кінга «Талісман» (The Talisman), написаний у співавторстві з Пітером Страубом.

Книга, яка була опублікована в 1984-му, розповідає про 12-річного Джека Сойєра, що подорожує Сполученими Штатами разом зі своєю смертельно хворою матір'ю Лілі. Під час однієї із зупинок він знайомиться зі Спіді Паркером, який ділиться з хлопчиком важливою таємницею. Виявляється, існує паралельний світ, де страшну хворобу матері можна вилікувати за допомогою таємничого Талісмана.

У 2001 році Кінг і Страуб написали продовження книги - «Чорний дім», в якій вже дорослий Джек Сойєр займається розслідуванням серії вбивств у маленькому містечку Вісконсін.

Кіноадаптацією «Талісмана» займеться студія Стівена Спілберга Amblin Entertainment. Останній купив права на екранізацію роману відразу після його виходу. Сценаристом проекту виступить Кріс Спарлінг («Похований живцем»), хоча раніше на це місце претендував Джош Бун.
1577
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дві дівчини без копійчини
Злі пташки
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно