,
Вікінги
Баффі - переможниця вампірів
Останнє королівство

Джей Джей Абрамс зніме серіал за романом Кінга

Джей Джей Абрамс зніме серіал за романом Кінга Джей Джей Абрамс зніме серіал за романом Кінга Джей Джей Абрамс зніме серіал за романом Кінга
Джей Джей Абрамс і його компанія Bad Robot займеться адаптацією науково-фантастичного роману Стівена Кінга «11.22.63».

Події роману починаються у 2011 році. Джейк Еппінг - звичайний вчитель англійської мови. Випадок відкриває для нього можливість переміщення в часі, проте портал веде тільки в 1958 рік. У минулому, якщо ти перемістився, може пройти кілька років, тоді як у сьогоденні будь-яке переміщення буде тривати всього дві хвилини. У Джейка Еппінга з'являється можливість запобігти вбивству Джона Кеннеді, яке сталося 22 листопада 1963 року. В ідеальному плані Джейка дещо не враховано - у будь-якої зміни в минулому будуть наслідки в майбутньому.

В першому сезоні майбутнього серіалу буде дев'ять епізодів. У його основу ляжуть основні події роману. Навряд чи сценаристи Bad Robot будуть розтягувати цю історію на кілька сезонів. Якщо серіал сподобається аудиторії, є ймовірність, що команда Абрамса разом зі Стівеном Кінгом візьмуться за продовження, але при цьому розкажуть про інші історичні події.

«Я - великий шанувальник Стівен Кінга ще з часів, коли сам був школярем. Можливість попрацювати з ним, не кажучи вже про саму історію, - це неймовірно, це просто мрія» - зазначив Джей Джей Абрамс.

Нагадаємо, що пару років тому канал CBS переніс на телевізійні екрани роман Стівена Кінга «Під куполом». Сценарій до першого сезону шоу розроблявся за безпосередньої участі автора. Глядачам трилер сподобався, тому керівництво CBS без докорів сумління продовжило серіал на другий сезон. Сценарій до нього на цей раз писав сам Стівен Кінг.
6738
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Американці
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно