,
Нескінченне кохання
Чорні вітрила
Абатство Даунтон

Джуліанна Мур зіграє в міні-серіалі «Історія Лізі»

Джуліанна Мур зіграє в міні-серіалі «Історія Лізі» Джуліанна Мур зіграє в міні-серіалі «Історія Лізі» Джуліанна Мур зіграє в міні-серіалі «Історія Лізі»
Cтрімінговий сервіс Apple замовив восьмисерійний драматичний серіал «Історія Лізі» (Lisey's Story) за однойменним романом Стівена Кінга.

Книга Кінга, що вийшла в 2006 році і відразу увійшла до списку бестселерів за версією Publishers Weekly, була присвячена дружині письменника - Табіті. Герої роману живуть у двох світах: реальному й нереальному. Вдова відомого письменника Лізі, наважившись через деякий час після смерті коханого чоловіка впорядкувати його літературну спадщину, поринає у спогади. 3 цієї миті починаються дивовижні несподіванки, неочікувані, небезпечні зустрічі, які уводять у нереальність, у Чарівний світ, населений сміюнами та потворами, де шукає своїх жертв Довгий хлопець, а в таємничому озері чатують якісь химери...

Головну роль в серіалі виконає лауреат «Оскара» («Все ще Еліс») Джуліанна Мур. «Історія Лізі» стане першим телепроектом, в якому Мур виконає головну роль.

Кінг напише сценарій всіх епізодів. Джей Джей Абрамс і його компанія Bad Robot Productions займуться продюсуванням.

Це вже третій проект Абрамса з відомим письменником, раніше продюсер працював зі Стівеном Кінгом над адаптацією роману «11.22.63» і антологією «Касл-Рок».
2044
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Сліпа зона
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно