,
Гріфіни
Ми - такі
Розчарування

Третій сезон серіалу «Під куполом» стане останнім

Третій сезон серіалу «Під куполом» стане останнім Третій сезон серіалу «Під куполом» стане останнім
Телеканал CBS закриває серіал «Під куполом» (Under the Dome), знятий за однойменним романом Стівена Кінга.

Багатосерійну екранізацію роману Кінга розробив Брайан К. Вон. Серіал вийшов на телеканалі CBS в червні 2013-го року і відразу ж показав високі результати. Однак з кожним сезоном рейтинги серіалу почали стрімко знижуватися. Якщо аудиторія переглядів першого сезону налічувала 13,5 мільйона телеглядачів, то до третього сезону кількість телеглядачів становила лише 4,9 мільйона.

Нагадаємо, що в центрі сюжету серіалу - жителі провінційного міста в штаті Мен. Дивна перепона, що нагадує купол, накриває і саме місто, і його околиці, повністю ізолюючи людей від навколишнього світу. У фінальній серії третього сезону, яка вийде вже 10 вересня цього року, глядачі дізнаються причину появи купола.
7805
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гострі козирки
Стріла
Брати по зброї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно