,
Безсоромні
Гра престолів
Сімпсони

Рассел Кроу може зіграти в екранізації «Темної вежі»

Рассел Кроу може зіграти в екранізації «Темної вежі» Рассел Кроу може зіграти в екранізації «Темної вежі» Рассел Кроу може зіграти в екранізації «Темної вежі»
У березні цього року стало відомо, що Warner Bros. реанімує багатостраждальний амбітний проект, від якого минулого літа відхрестилися на Universal. Йдеться про екранізацію серії романів «Темна вежа» Стівена Кінга, з яких хочуть зробити три повномасштабних епіка і два сезони серіалу. Втім, прикріплений до проекту Рон Ховард залишився в режисерському кріслі, а це вже означає хоч якусь стабільність. Сам Кінг вважає «Темну вежу» особливим твором в своїй творчості, тому до екранізації цього колоса підходять з таким старанням.

Роман «Темна вежа» поєднує в собі елементи фантастики, фентезі, вестерну і жахів. Дія відбувається в незвичайному світі, де всі звичні нам аксіоми невірні, і Роланд, останній член древнього лицарського ордена стрільців, прагне дійти до центру всіх світів, Темної вежі. Піднявшись на її вершину, він побачить, хто управляє всесвітом і, можливо, йому вдасться відновити порядок.

Як виявилося і Warner Bros. зайшли в глухий кут. Кандидатура Хав'єра Бардема на головну роль стрільця Роланда Діскейна, мабуть, загубилася при перенесенні проекту з однієї студії на іншу і зараз йдуть активні переговори з давнім приятелем Ховарда по знімальному майданчику Расселом Кроу, з яким він працював над фільмами «Ігри розуму» і «Нокдаун ». А сценарист Аківа Голдсман, ще один хороший знайомий Ховарда, оперативно переписує сценарій з урахуванням значно урізаного бюджету.

Після того як представники Warner Bros. ознайомляться з ним, вирішиться доля майбутньої екранізації.
2518
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Кохання напрокат
Стародавні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно