,
Брати по зброї
Стародавні
Гільда

Marvel візьметься за фільм про «захисника Галактики»?

Marvel візьметься за фільм про «захисника Галактики»? Marvel візьметься за фільм про «захисника Галактики»? Marvel візьметься за фільм про «захисника Галактики»?
Тепер, коли команда основних супергероїв Marvel зібрана в «Месники», студія починає поглядати у бік не настільки широко відомих героїв, як Залізна Людина, Тор і Капітан Америка. Новим проектом може стати екранізація коміксу «Захисники Галактики».

Як пише сайт Twitchfilm, глава Marvel Кевін Файг є великим шанувальником коміксів з космічним ухилом, тому не дивно, що вибір упав на «Захисників Галактики». Спочатку команда з'явилася в 1969 році, проіснувала кілька днів і канула в небуття. Повернення коміксу відбулося в 2008 році, а пару років опісля була запущена лінія іграшок.

Не будемо поки вдаватися в подробиці, скажемо лише, що герої комікса - кілька інопланетних істот, кожне з яких представляє свою расу. Згідно з версією кінця 60-х, герої подорожували у часі, щоб захистити землян від недружньої раси інших прибульців. Перезавантажена версія 2008 року розповідала вже про захист всієї Галактики.

Файг вперше згадав про можливість екранізації «Захисників Галактики» в інтерв'ю каналу MTV в червні минулого року. Враховуючи, що комікс не є настільки відомим, для студії це ризик. Але пам'ятаючи про дбайливе ставлення до творів видавництва, можна припустити, що студія Marvel зможе зробити цікаве кіно, незважаючи на маловідомих світу персонажів.
3568
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорний список
Чужоземка
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно