,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Секс і Каліфорнія
І мертві підуть

Раян Ґослінг приміряє роль самотнього рейнджера

Раян Ґослінг приміряє роль самотнього рейнджера Раян Ґослінг приміряє роль самотнього рейнджера Раян Ґослінг приміряє роль самотнього рейнджера
Проект Гора Вербінські з поверненням «Самотнього рейнджера» на великий екран може виявитися трохи незвичніше, ніж очікувалося. Як відомо, індійця Тонто зіграє Джонні Депп, а ось роль самого рейнджера може отримати Раян Ґослінг.

За даними The Wrap, Ґослінг знаходиться на початковій стадії переговорів з Disney з приводу зйомок у «Самотньому рейнджері». Якщо актор зможе узгодити робочі графіки, то у нього є шанс опинитися в дуже великому проекті - мабуть, найбільшому за всю кар'єру. Однак Раян Ґослінг затверджено на головну роль у рімейку «Втечі Логана», а робота над фільмом намічена на осінь. Враховуючи, що і «Рейнджера» збираються знімати цієї осені, є проблема з графіком.

Ґослінг - досить затребуваний актор. У травні він з'явиться на Каннському кінофестивалі, де був рік тому, представляючи «Блакитного Валентина». Зараз Раян приїде зі знімальною групою стрічки «Драйв», яка бере участь у конкурсі Канн. Режисер Ніколас Віндінг Рефн, що зняв фільм, повинен перезапустити і «Втеча Логана».

Влітку у Штатах вийде комедія «Ця - безглузда - любов». Також актор знявся у Джорджа Клуні в політичній драмі «The Ides of March», яка повинна вийти на екрани в жовтні.

«Самотній рейнджер» починався як радіосеріал, після чого перейшов на телебачення. Disney вже кілька років намагається зняти повнометражний фільм на основі «Рейнджера», а Джонні Депп приписаний до проекту з вересня 2008 року. Деякий час режисером значився Майк Ньюелл, але потім його замінив Гор Вербінські.
2436
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Невгамовні
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно