,
Царство
Чужоземка
Рання пташка

Джеймс Бобін зацікавився сиквелом «Аліси в країні чудес»

Джеймс Бобін зацікавився сиквелом «Аліси в країні чудес» Джеймс Бобін зацікавився сиквелом «Аліси в країні чудес»
Постановник дилогії «Маппет-шоу» Джеймс Бобін знаходиться на початковій стадії переговорів зі студією Disney щодо роботи над продовженням касового хіта 2010 року «Аліса в Країні чудес». Тім Бертон, який ставив фільм три роки тому, тепер вже точно не повернеться.

Про запуск у виробництво сіквела «Аліси» стало відомо в грудні минулого року, коли студія доручила сценаристці оригінальної стрічки Лінді Вулвертон написати сценарій продовження. Робоча назва другої частини збігається з казкою Льюїса Керролла - «Аліса в Задзеркаллі» (Into the Looking Glass).

Продюсувати стрічку будуть Джо Рот, а також Дженніфер і Сюзанна Тодд. Всі троє працювали над «Алісою» Тіма Бертона. Чи повернуться в новій версії Міа Васіковська і вічно зайнятий Джонні Депп - невідомо.

«Аліса в Країні чудес», що вийшла навесні 2010 року, заробила у світовому кінопрокаті понад мільярд доларів. На рахунку фільму Тіма Бертона дві премії «Оскар» - за костюми і декорації.
3146
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Злі пташки
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно