,
Відкриття відьом
Діагноз - майже не закохані
Захисники

Disney готує ігровий приквел «Аладдіна»

Disney готує ігровий приквел «Аладдіна» Disney готує ігровий приквел «Аладдіна»
Студія Disney запускає в розробку приквел свого класичного мультфільму 1992 року, плануючи зняти ігрову картину з робочою назвою «Джини» (Genies).

Комедійно-пригодницький проект розповість історію Джина до того, як він потрапив в лампу і познайомився з вуличним злодієм Аладдіном.

Сценарій напишуть Марк Свіфт і Деміан Шеннон, які разом працювали над фільмами жахів «Фредді проти Джейсона» і «П’ятниця 13-те». Продюсером картини призначений Тріпп Вінсон («Мисливці за відьмами»).

Disney продовжує програму з перетворення власної анімаційної класики в ігрове кіно. Після «Аліси в Країні чудес», «Чаклунки» і «Попелюшки» студія готує вихід «Книги джунглів» і «Красуні і чудовиська». У виробництві знаходяться також свіжі версії «Піноккіо», «Мулан» і «Дамбо».

Нагадаємо, що оригінальний мультфільм «Аладдін» входить до золотого фонду «діснеївської» анімації. Картина заробила в прокаті понад півмільярда доларів ($504 млн) і займає третє місце в списку найкасовіших «мальованих» анімаційних фільмів (після «Короля Лева» і «Сімпсонів у кіно»).
7286
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Картковий будинок
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно