,
Секс і Каліфорнія
Царство
Величне століття. Нова володарка

Джонні Депп зніметься в екранізації роману Герберта Веллса

Джонні Депп зніметься в екранізації роману Герберта Веллса Джонні Депп зніметься в екранізації роману Герберта Веллса Джонні Депп зніметься в екранізації роману Герберта Веллса
Актор Джонні Депп зіграє в екранізації науково-фантастичного роману Герберта Веллса «Невидимець» (Invisible Man) ...

Деппу належить вжитися в роль професора Джека Гріффіна - вченого, який знайшов засіб зробити тіло людини повністю невидимим. На жаль, цей процес незворотній. Трансформація робить його психічно неврівноваженим і агресивним, що призводить до багатьох вбивств, і в кінцевому рахунку - до знищення головного героя.

Над сценарієм стрічки працює Ед Соломон, автор відомих фільмів «Люди в чорному» і «Ілюзія обману». Продюсувати фільм будуть Алекс Куртцман і Кріс Морган. Зараз компанія Universal Pictures зайнята пошуками режисера, який міг би почати зйомки картини в самий найближчий час.

Відомо також, що Universal Pictures не обмежиться ремейком «Невидимця». В планах кінокомпанії відродження серії фільмів про класичних монстрів, серед яких мумія, граф Дракула, Франкенштейн і інші.

Варто зауважити, що твір Веллса екранізували неодноразово. Перший фільм вийшов ще у 1933 році, ставши класикою Голлівуду. Крім того, у 1984 році на екрани вийшли відразу дві постановки: британський міні-серіал і радянський фільм режисера Олександра Захарова.

Нагадаємо, що останнім фільмом Джонні Деппа, який вийшов на великий екран, стала кримінальна драма «Чорна меса». Найближчим часом за участю актора вийдуть фільми «Аліса в Задзеркаллі» і «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок», прем'єри яких відбудуться 26 травня.
10951
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорний список
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно