,
Друзі
Вейворд Пайнс
Краще подзвоніть Солу

Джонні Депп близький до здійснення мрії про «Тонку людину»

Джонні Депп близький до здійснення мрії про «Тонку людину» Джонні Депп близький до здійснення мрії про «Тонку людину» Джонні Депп близький до здійснення мрії про «Тонку людину» Джонні Депп близький до здійснення мрії про «Тонку людину»
Коли в жовтні минулого року стало відомо, що Джоні Депп хоче зіграти в рімейку детектива 1934 року «Тонка людина», то багато хто визнав, що це черговий проект, який мертвим вантажем осяде в щоденнику Деппа. Проте на цьому тижні стало відомо, що у фільму з'явився сценарист - автор «Поганих хлопців 2» Джеррі Став.

Ім'я Стала фігурувало серед претендентів на адаптацію роману Дешила Хеммета ще півроку тому, але тільки зараз сценарист був затверджений на проект. В якості режисера Депп бачить Роба Маршалла, з яким він щойно закінчив роботу над «Піратами Карибського моря 4».

Дія оригінального фільму розвивається в переддень Різдва. Вбито секретарку багатого винахідника, на якого і падають підозри - поліція ніяк не може знайти професора. Тим часом до колишнього приватного детектива Ніка Чарльза приходить дівчина Дороті і розповідає, що це вона убила секретарку. Однак детектив їй не вірить і знову повертається до колишньої роботи, щоб розкрити справу.

Нова екранізація роману Хеммета залишиться вірною часу дії і нікуди з тридцятих років минулого століття не дінеться. Однак у Джері Стала є завдання: надати ремейку сучасний дух.

Незважаючи на вищевказаних «Поганих хлопців 2», Джеррі Став відомий у Голлівуді перш за все як автор роману «Вічна північ», який став драмою з Беном Стіллером в ролі Джеррі. У своїй книзі сценарист розповідав про свою роботу над серіалами «Детективне агентство« Місячне сяйво»,«Альф» і «Твін Пікс» та про боротьбу з героїнової залежністю.
2985
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Нарко
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно