,
Касл
Сліпа зона
Дві дівчини без копійчини

Джоні Депп зіграє найвідомішого бостонського ганстера

Джоні Депп зіграє найвідомішого бостонського ганстера Джоні Депп зіграє найвідомішого бостонського ганстера
Джонні Депп зіграє головну роль у картині «Чорна меса», присвяченій найвідомішому злочинцю Бостона Джеймсу «Вайті» Балджеру. Про це повідомляє видання Comingsoon.

Балджер керував ірландською злочинною групою під назвою «Зимовий пагорб» у 70 - 80-х роках минулого століття. З 1975 року був завербованим інформатором ФБР, якого спецслужби використовували у протистоянні з італійською мафією. У той же час, Балджер мав свою мережу інформаторів у поліцейському управлінні Бостона, що дозволяло йому протягом багатьох років уникати зустрічі з правосуддям. У 1994 році від агента ФБР, з яким Балджера пов'язувала багаторічна дружба, він дізнається про свій арешт і подався в біга.

12 років Джеймс «Вайті» Балджер значився в списку найбільш розшукуваних злочинців США. У червні 2011 року він був заарештований в Санта-Моніці. Йому було пред'явлено звинувачення у 19 вбивствах. Саме Балджер став прототипом Френка Костелло з фільму «Відступники» Мартіна Скорсезе.

Постановником фільму «Чорна меса» стане Баррі Левінсон. Зйомки стартують у травні 2013 року.
3127
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злі пташки
Кохання Мер′єм
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно