,
Стріла
Нарко
Захисники

Хелену Бонем Картер і Джеремі Ірвіна чекають «Великі надії»

Хелену Бонем Картер і Джеремі Ірвіна чекають «Великі надії» Хелену Бонем Картер і Джеремі Ірвіна чекають «Великі надії» Хелену Бонем Картер і Джеремі Ірвіна чекають «Великі надії» Хелену Бонем Картер і Джеремі Ірвіна чекають «Великі надії»
Режисер «Принца Персії» Майк Ньюелл займається підготовкою до екранізації роману Чарльза Діккенса «Великі надії». На головну чоловічу роль звуть Джеремі Ірвіна, тільки що закінчив роботу в «Бойовому коні» Стівена Спілберга. Ексцентричну міс Гевішем може зіграти Хелена Бонем Картер.

Мабуть, Ньюелл запланував класичну постановку - фільм повинен вийти в 2012 році, до чергового ювілею Діккенса. Головний герой, сирота Піп, мріє завоювати серце прекрасної Естелли, вихованки багатою міс Гевішем. Але після того як таємничий благодійник оплачує її навчання у Лондоні, Піп вирішує, що всі його бажання збудуться.

Сценарій пише Роуен Жоффе, на рахунку якого «28 тижнів опісля» і недавній «Американець». Майк Ньюелл збирається знімати фільм вже цієї осені.

Незважаючи на те, що ім'я Джеремі Ірвіна поки незнайоме глядачам, актор відомий англійським театралам: він грав у Національному молодіжному театрі і в Королівської шекспірівської трупи. Там-то його й помітили фахівці з кастингу і відвели на проби у фільм Спілберга. Для Джеремі «Бойовий кінь» стане дебютом на великому екрані. Раніше він знімався тільки на телебаченні.

Хелена Бонем Картер найближчим часом приступить до зйомок у свого бойфренда Тіма Бертона в «Похмурих тінях», а цього літа її можна буде побачити в останньому фільмі про Гаррі Поттера.

«Великі надії» неодноразово екранізувалися. Класичною версією вважається картина Девіда Ліна 1946 року, а найсвіжішої - сучасне перекладення Альфонсо Куарона. Забавно, що і Куарон і Ньюелл знімали фільми з франшизи про Поттера.
2724
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Надприродне
Краще подзвоніть Солу
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно