,
Моє чуже життя
Постукай в мої двері
Ми - такі

Стів Бушемі зніметься в комедії «Чудотворці»

Стів Бушемі зніметься в комедії «Чудотворці» Стів Бушемі зніметься в комедії «Чудотворці» Стів Бушемі зніметься в комедії «Чудотворці»
Лауреат премій «Еммі» і «Золотий глобус» Стів Бушемі зіграє головну роль в комедійному серіалі «Чудотворці» (Miracle Workers).

Сюжет заснований на книзі Саймона Річа «What in God's Name» і оповідає про будні «небесної канцелярії». У минулому звичайний британець Крейг, потрапивши в рай, стає ангелом-хранителем. У той час поки він сумлінно виконує свою роботу, займаючись опрацюванням молитов усього людства, Творець Всесвіту (Стів Бушемі) геть нічого не робіть - Богу куди цікавіше займатися улюбленими хобі, ніж допомагати своїм створінням. Щоб запобігти загибелі Землі, Крейгу доведеться самостійно зробити диво.

Головну роль повинен був зіграти Овен Вілсон, але в серпні актор пішов з проекту. В образі підлеглого Крейга постане відомий герой «поттеріани» Деніел Редкліфф.

Шоураннерами серіалу стали автор твору Саймон РічДумками навиворіт») та Лорн Майклс («Йолопи-розбійники»), а обов'язки виконавчого продюсера взяв на себе Ендрю Сінгер.

Вихід на екрани «Чудотворців» запланований на 2018 рік.

Нагадаємо, що нещодавно Бушемі з'явився в ролі Микити Хрущова в сатиричній комедії Армандо Яннуччі «Смерть Сталіна», а також в одній із серій антології «Електричні сни Філіпа К. Діка».
7761
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Теорія великого вибуху
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно