,
Коломбо
Розчарування
Постукай в мої двері

Ерік Бана зніметься в комедії «Спеціальні кореспонденти»

Ерік Бана зніметься в комедії «Спеціальні кореспонденти» Ерік Бана зніметься в комедії «Спеціальні кореспонденти»
Ерік Бана зіграє головну роль у сатиричній комедії «Спеціальні кореспонденти» (Special Correspondents).

Сюжет стрічки розповість про невдаху радіожурналіста і його технічного асистента, яких відправляють вести репортаж з Еквадору, де відбувається революція. Однак, вони підлаштовують власне викрадення і насправді залишаються в Нью-Йорку, де ведуть свої «спеціальні репортажі» з ресторану навпроти радіостанції. Коли за їх повідомленнями конфлікт наростає, світ реагує згідно з цією інформацією. І двом хлопцям нічого не залишається, як таємно в'їхати в Еквадор і знайти тих повстанців, про яких вони вели репортаж.

Британець Рікі ДжервейсВинахід брехні») напише сценарій і займеться постановкою стрічки, яка стане ремейком французької комедії 2009 року «Дуже спеціальний репортаж» Фредеріка Обюртена. Також, Джервейс зіграє одну з ролей в картині - помічника Бана.

Зйомки почнуться навесні майбутнього року в Ванкувері та Нью-Йорку.

Нагадаємо, що у 2014 році з Еріком Бана на екрани вийшов містичний детектив «Визволи нас від зла». Зараз актор зайнятий в драмі Крейга Гіллеспі «Найприємніші години», присвяченій катастрофі, яка сталася у 1952 році біля східного узбережжя США.
5482
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стародавні
Моє чуже життя
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно