,
Пригоди Джекі Чана
Сімпсони
Вейворд Пайнс

Ґал Ґадот зіграє в новій картині Джастіна Курзеля

Ґал Ґадот зіграє в новій картині Джастіна Курзеля Ґал Ґадот зіграє в новій картині Джастіна Курзеля
Зірка «Диво-жінки» Ґал Ґадот веде перемовини про участь у військовому трилері «Руїни» (Ruin).

За сценарієм, написаним Меттью і Райаном Фірпо, події фільму будуть відбуватися в Німеччині відразу після закінчення Другої світової війни. Головний герой, колишній командир батальйону СС, повертається на зруйновану війною батьківщину. Намагаючись спокутувати провину за скоєні ним злочини, герой поставив собі за мету знайти і знищити всіх офіцерів «ескадрону смерті», з якими до цього служив.

Кого саме зіграє Ґадот, поки невідомо. За даними видання «The Hollywood Reporter», роль командира може зіграти Крістіан Бейл, але інформація ще не підтверджена.

Режисером проекту призначений Джастін Курзель, автор фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці». Продюсувати картину буде Марк Бутан («Дружина доглядача зоопарку») та його компанія Mad River Pictures.

Нагадаємо, що в середині листопада в світовий прокат виходить «Ліга справедливості», де Ґал Ґадот втретє з'явиться в образі Диво-жінки. В даний час актриса зайнята на зйомках фантастичної стрічки «Deeper» з Бредлі Купером.


8348
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Гріфіни
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно