,
Абатство Даунтон
Американці
Знебожені

Маріон Котіяр зіграє у шпигунському трилері Роберта Земекіса

Маріон Котіяр зіграє у шпигунському трилері Роберта Земекіса Маріон Котіяр зіграє у шпигунському трилері Роберта Земекіса
Маріон Котіяр веде переговори про свою участь у шпигунському романтичному трилері кінокомпаній Paramount Pictures і New Regency.

Дії стрічки відбуватимуться під час Другої світової війни. Двоє кілерів отримують завдання - вбити німецького посла в Касабланці. Під час виконання місії колеги закохуються, а через якийсь час грають весілля, проте сімейне щастя подружжя раптово обривається, коли чоловік дізнається, що його кохана є подвійним агентом.

Над сценарієм працює Стівен Найт, автор «Лока» і «Гострих козирків». Режисером шпигунського трилера, який поки що немає назви, виступить Роберт ЗемекісНазад у майбутнє», «Форрест Гамп»).

Зйомки стрічки стартують у 2016 році і будуть проходити в Касабланці, Лондоні та Канаді.

Нагадаємо, що цього року Маріон Котіяр можна буде побачити в компанії Майкла Фассбендера в новій екранізації шекспірівського «Макбета».
6847
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Пуаро Агати Крісті
Відкриття відьом
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно