,
Вейворд Пайнс
Еш проти Зловісних Мерців
Помаранчевий - хіт сезону

Джейк Джилленгол зіграє в драміі «Анархісти проти ІДІЛ»

Джейк Джилленгол зіграє в драміі «Анархісти проти ІДІЛ» Джейк Джилленгол зіграє в драміі «Анархісти проти ІДІЛ»
Джейк Джилленгол виконає головну роль у військовій драмі «Анархісти проти ІДІЛ» (The Anarchists vs. ISIS).

Фільм буде заснований на статті Сета Харпа «The Anarchists vs. the Islamic State», яка була опублікована в журналі Rolling Stone в лютому цього року. В ній розповідається про групу американських волонтерів-анархістів, які добровільно відправилися в Сирію на боротьбу з військами терористичного угрупування ІДІЛ.

Права на екранізацію статті купили Bold Films і Ninestories, що належить Джейку Джилленголу. Постановкою стрічки займеться Даніель Еспіноса.

Продюсер Ріва Маркер, яка очолює студію Ninestories, зазначила, що їх компанію привертає матеріал про пошуки самоідентичності, особливо в світі, який все більше роз'єднаний. «Ми з Джейком дуже раді тому, що нам вдасться попрацювати з Даніелем Еспіносою над екранізацією роботи Харпа. Історія Сета - про людей, які залишають позаду все знайоме нам життя, щоб пристосуватися до дуже жорстких умов».

Нагадаємо, що Джилленгол і Еспіноса вже встигли попрацювати разом над фільмом «Життя», який вийшов у прокат 23 березня.


6204
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Флінстоуни
Злюки бобри
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно