,
Брати по зброї
Всі жінки відьми
Баффі - переможниця вампірів

Джейк Джилленгол пограбує банк за допомогою вертольота

Джейк Джилленгол пограбує банк за допомогою вертольота Джейк Джилленгол пограбує банк за допомогою вертольота
Джейк Джилленгол виконає головну роль у кримінальній драмі «Пограбування з вертольота» (The Helicopter Heist).

Стрічка розповість про подію, яку встигли охрестити шведським «пограбуванням століття». У вересні 2009 року в передмісті Стокгольма банда злочинців здійснила пограбування банку за допомогою вертольота Jet Ranger - грабіжники висадилися на дах грошового сховища, розбили скло кувалдами, підірвавши захисні двері пройшли до зали зберігання готівкової валюти і винесли звідти понад 5 мільйонів доларів. Незважаючи на всю кмітливість грабіжників, семеро з них були спіймані і відправлені за грати.

Фільм буде знятий за ще не опублікованою книгою шведа Йонаса Бонньера. За виробництво проекту буде відповідати продюсерська компанія Джилленгола - Nine Stories. Хто займе режисерське крісло поки невідомо.

Нагадаємо, що наприкінці осені Джейка Джилленгола можна буде побачити в трилері Тома Форда «Нічні тварини», де актор з'явився в компанії Емі Адамс, Айли Фішер та Майкла Шеннона.


9416
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Надприродне
Чорні вітрила
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно