,
Картковий будинок
Американська історія злочинів
Закон і порядок. Спеціальний корпус

Джейк Джилленгол зіграє в екранізації шутера «The Division»

Джейк Джилленгол зіграє в екранізації шутера «The Division» Джейк Джилленгол зіграє в екранізації шутера «The Division» Джейк Джилленгол зіграє в екранізації шутера «The Division»
Джейк Джилленгол виконає головну роль в екранізації відеогри «Tom Clancy's The Division».

Дія шутера розгортається в постапокаліптичному Нью-Йорку. Агент організації Strategic Homeland Division, яка бореться з кримінальними угрупованнями, у складі спецзагону безпеки патрулює місто у розпал епідемії смертельного вірусу віспи. Перед групою стоїть завдання - знизити кримінальну активність і розібратися в причинах катастрофи, яка загрожує знищити цивілізацію.

Розробником гри є відома студія Ubisoft. Тільки за перші п'ять днів після релізу шутер заробив понад $300 млн. «The Division» - стане вже третьою екранізацією відеоігор від Ubisoft: ще два проекти цієї студії лягли в основу фільмів «Splinter Cell» і «Кредо вбивці» з Майклом Фассбендером, прем'єра якого відбудеться у грудні цього року.

Відомо, що Джилленгол не тільки постане перед камерою, але і виступить в якості продюсера проекту. В даний момент ведуться пошуки сценариста, який напише текст майбутньої адаптації.

Нагадаємо, що Джейка Джилленгола можна буде побачити в драмі Жана-Марка Валле «Руйнація», вихід якої заплановано на кінець червня, а восени за участю актора вийде трилер Тома Форда «Нічні тварини», де Джейк з'явиться в компанії Аарона Тейлора-Джонсона, Айли Фішер і Емі Адамс.
7328
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Кохання Мер′єм
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно