,
Грімм
Сімпсони
Закон і порядок. Спеціальний корпус

Меггі Джилленгол зніметься у серіалі про порноіндустрію

Меггі Джилленгол зніметься у серіалі про порноіндустрію Меггі Джилленгол зніметься у серіалі про порноіндустрію
Зірка «Шляхетної жінки» Меггі Джилленгол зіграє головну роль у новому проекті каналу HBO «Двійка» (The Deuce).

Телевізійна драма розповість про легалізацію і, як наслідок, зростанні порноіндустрії в Нью-Йорку з початку 70-х і до середини 80-х років. Серіал досліджує непростий світ, що існував в центрі Манхеттена, до появи ВІЛ, а також до насильства, пов'язаного з індустрію наркотиків, які заполонили місто. Джилленгол зіграє Ейлін Мерріл на прізвисько «Цукерочка», повію з Таймс-сквер, яка втягується у вир нової індустрії для дорослих.

Сценарій нового шоу написали Девід Саймон і Джордж Пелеканос. Постановкою займеться Мішель МакЛаренЦілком Таємно», «Пуститися берега», «І мертві підуть» і «Гра престолів»).

«Нам цікаво, що буває, коли прибуток є основною мірою для суспільства. У цьому сенсі ця історія не замислювалася ні як порнографічна, ні як пуританська. Вона саме про кіно і тих, хто його створював, продавав, отримував прибуток і постраждав від нього», - прокоментував ідею проекту Девід Саймон.

Зйомки пілотного епізоду пройдуть в Нью-Йорку вже в жовтні цього року.
9351
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Злюки бобри
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно