,
Сімпсони
І мертві підуть
Пуаро Агати Крісті

Роберт Де Ніро зіграє папу Римського

Роберт Де Ніро зіграє папу Римського Роберт Де Ніро зіграє папу Римського
Лауреат премії «Оскар» Роберт Де Ніро зіграє папу Римського Пія IX в поки що безіменному проекті кінокомпанії The Weinstein Company.

Фільм буде знятий за мотивами книги Девіда Кетцера «Викрадення Едгардо Мортара». Увечері 23 червня 1858 року в будинок Маріанни і Саломона Мортара в місті Болонья прибули поліцейські, щоб забрати їх шестирічного сина Едгардо. Вони діяли за наказом папи Пія IX. Церковній владі стало відомо, що служниця в будинку Мортара таємно хрестила Едгардо, коли він був хворий. За її словами, вона побоювалася, що хлопчик помре і його душа потрапить у пекло. Болонья входила до складу теократичної держави - Папської області. Відповідно до законів, євреям заборонялося виховувати християнську дитину, навіть якщо це були їхні власні діти. Едгардо Мортара був перевезений в Рим, де виховувався в домі для євреїв-католиків. І хоча з протестами виступили різні єврейські організації, а також відомі діячі (зокрема, Наполеон III і імператор Франц-Йосиф), проте папа Пій IX відхилив всі вимоги повернути дитину.

Сценарій картини пише Джеремі Брок («Останній король Шотландії»), режисером фільму призначений Бальтасар КормакурЕверест»).

Початок зйомок заплановано на січень наступного року.
5521
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Пуститися берега
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно