,
Табу
Злі пташки
Полдарк

Деніел Крейґ підтримає англомовний дебют Деніз Гамза Ергювен

Деніел Крейґ підтримає англомовний дебют Деніз Гамза Ергювен Деніел Крейґ підтримає англомовний дебют Деніз Гамза Ергювен
Деніел Крейґ зіграє разом з Холлі Беррі в драматичній стрічці «Королі» (Kings).

Дія нового проекту відбуватиметься від час масових заворушень 1992 року у Лос-Анджелесі. Через виправдувальний вирок чотирьом білим поліцейським, які сильно побили чорношкірого Родні Кінга, хвиля бунту накриває один з районів міста. Крейґу належить зіграти самотнього чоловіка Оллі, що живе в Південному Централі. Він заводить дружбу з героїнею Холлі Беррі, яка наглядає за групою дітей. Коли в місті починають спалахувати заворушення, Оллі повинен допомогти своїй новій знайомій уберегти дітей від гірших проявів людської натури.

Фільм стане дебютною англомовною роботою для турецько-французького режисера Деніз Гамза Ергювен, чия драма «Мустанг» була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

Нагадаємо, що зараз Деніел Крейґ веде перемовини про участь у комедії Стівена Содерберга «Щасливчик Логан» і готується до зйомок 20-и серійного проекту «Пьюріті» каналу Showtime.
6625
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Коломбо
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно