,
Американці
Майстри сексу
Друзі

Режисер «Олдбоя» закінчує кастинг «Стокера»

Режисер «Олдбоя» закінчує кастинг «Стокера» Режисер «Олдбоя» закінчує кастинг «Стокера» Режисер «Олдбоя» закінчує кастинг «Стокера»
Англомовний дебют корейського режисера Пака Чхан-ука «Стокер» збагатився на ще одне зоряне ім'я. Дермот Малруні потрапив в компанію Ніколь Кідман і Меттью Гуда і зіграє батька героїні Мії Васіковські.

Сценарій «Стокера» написав актор Вентворт Міллер. Сам він у фільмі не знімається. Крім вищезазначених зірок у фільмі з'явиться австралійка Джекі Уівер, яка цього року номінувалася на премію «Оскар» за кримінальну драму «Царство звірів».

Головна героїня (Міа Васіковська) втрачає свого батька (Дермот Малруні) і ніяк не може змиритися з цим .. Але в її житті з'являється дивний дядько (Меттью Гуд), внаслідок чого життя дівчини приймає новий оборот, а в місті поступово починають зникати люди. Є ймовірність, що дядько герої має якесь відношення до загадкових зникнень.

На різних етапах кастингу до проекту приписували Джоді Фостер і Коліна Ферта, але в результаті їх ролі зіграють Кідман і Гуд.

Дермот Малруні цієї осені з'явиться в трилері «Погоня», а взимку його можна буде побачити в новій картині Клінта Іствуда «Дж. Едгар». За підрахунками THR в майбутньому році актор з'явиться аж у дев'яти картинах.

Режисер трилогії про помсту Пак Чхан-ук приступає до зйомок «Стокера» вже в найближчі дні.
2478
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання Мер′єм
Поліція Парадайз
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно