,
Хроніки Шаннари
Південний Парк
Маніяк

Ідріс Ельба зніметься у новому проекті Аарона Соркіна

Ідріс Ельба зніметься у новому проекті Аарона Соркіна Ідріс Ельба зніметься у новому проекті Аарона Соркіна Ідріс Ельба зніметься у новому проекті Аарона Соркіна
Володар «Золотого глобусу» Ідріс Ельба зіграє головну роль в байопіку «Гра Моллі» (Molly's Game).

В основу сюжету буде покладена історія про життя сумнозвісної «принцеси покеру» Моллі Блум. Блум професійно займалася лижним спортом, але вирішила покинути спортивну кар'єру, коли їй не вдалося потрапити до складу олімпійської збірної. Вона перебралася до сонячного Лос-Анджелесу, де їй пощастило пройти шлях від офіціантки до організатора підпільних покерних ігор, в яких брали участь такі голлівудські зірки, як Бен Аффлек, Метт Деймон, Леонардо ДіКапріо і Тобі Магвайр. Зі світом розкоші і гламуру довелося попрощатися, коли в один прекрасний день на порозі її будинку з'явилися 17 озброєних агентів ФБР ...

Ельба виконає роль єдиного друга і адвоката головної героїні, яку, можливо, зіграє Джессіка Честейн, яка зараз веде перемовини про участь у картині.

Проект стане режисерським дебютом для Аарона Соркіна, оскароносного сценариста, автора фільмів «Стів Джобс» і «Соціальна мережа».

Продюсуванням стрічки займуться кінокомпанії The Mark Gordon Company і Pascal Pictures.

Нагадаємо що влітку відбудеться прем'єра «Стартрек: За межами всесвіту», де Ідріс Ельба постане в образі лиходія. Серед майбутніх проектів актора - драма «Між нами гори». Зараз Ідріс зайнятий на зйомках довгоочікуваної екранізації «Темної вежі».

Що стосується Джессіки Честейн, то цього року з актрисою вийде військова драма режисера Нікі Каро «Дружина доглядача зоопарку», яка заснована на однойменному бестселері письменниці Діани Аккерман.
6210
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання Мер′єм
Якось у казці
Доктор Хаус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно