,
Хроніки Шаннари
Безсоромні
Чорний список

Джон К′юсак зіграє в новому бойовику «Принц»

Джон К′юсак зіграє в новому бойовику «Принц» Джон К′юсак зіграє в новому бойовику «Принц»
Голлівудський актор Джон К'юсак дав згоду на зйомки в екшен-трилері режисера Брайана А Міллера «Принц» (The Prince). У проекті, який був анонсований на кінофестивалі в Торонто, також візьмуть участь Брюс ВіллісПетля часу») і Джейсон Патрік («У долині Ела»).

Стрічка розповість про колишнього кримінального авторитета, який змушений повернутися додому з Лас- Вегаса після того, як дізнається про викрадення своєї дочки.

Сценарій картини напишуть Джеремі Пассмор і Андре Фабріціо. Виробництвом та фінансуванням фільму займуться студії Aperture Entertainment і Emmett / Furla Films.

Нагадаємо, що цього року Джона К'юсака можна буде побачити в драмі Лі Деніелса «Дворецький», де актор зіграв роль американського президента Річарда Ніксона.
3419
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Надприродне
Статус стосунків: усе складно
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно