,
Коломбо
Еш проти Зловісних Мерців
Сліпа зона

Бен Аффлек стане новим Бетменом

Бен Аффлек стане новим Бетменом Бен Аффлек стане новим Бетменом
Володар «Оскара» голлівудський актор і режисер Бен Аффлек зіграє роль Бетмена. Він складе компанію Генрі Кевіллу, який став новим Суперменом у продовженні популярної кіносеріі про супергероя - стрічці «Людина зі сталі», в якій, за задумом творців, повинні зустрітися обидва герої.

«Бен забезпечить цікавий контраст з Суперменом, якого грає Генрі. У нього є акторська майстерність, щоб створити об'ємний образ людини, яка старша і мудріша, ніж Кларк Кент, що несе на собі шрами загартованого борця зі злочинністю, але при цьому зберігає властивий Брюсу Вейну шарм. Мені хочеться якомога швидше приступити до роботи з ним» - заявив Зак Снайдер, режисер першої частини.

Реліз картини намічений на 17 липня 2015 року.
3200
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуаро Агати Крісті
Як козаки...
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно