,
Захисники
Дві дівчини без копійчини
Безсоромні

Хоакіну Феніксу запропонували роль головного лиходія

Хоакіну Феніксу запропонували роль головного лиходія Хоакіну Феніксу запропонували роль головного лиходія
Студія Warner Bros. Pictures запропонувала Хоакину Феніксу роль головного лиходія у фільмі «Бетмен проти Супермена» (Batman vs. Superman).

Про те, яка роль може дістатися Феніксу, офіційно не повідомляється. Передбачається, що актор зобразить головного лиходія - Лекса Лютора. Нагадаємо, що до ролі Супермена повернеться Генрі Кевілл, роль його суперника Бетмена дістанеться Бену Аффлеку. Також у фільмі знімуться Емі Адамс, Лоренс Фішберн і Дайан Лейн.

Режисером «Бетмена проти Супермена» виступить Зак Снайдер. Фільм стане сиквелом стрічки Снайдера «Людина зі сталі», яка вийшла в 2013 році.

Зйомки фантастичного екшна «Бетмен проти Супермена» почнуться на початку наступного року, а прем'єра планується на 17 липня 2015 року.

Хоакіна Фенікса найближчим часом можна буде побачити у фантастичній драмі «Вона» Спайка Джонса. Актор виконав у ньому роль самотнього письменника Теодора, який закохується в операційну систему під назвою Саманта.
3538
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Діагноз - майже не закохані
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно