,
Американська історія злочинів
Доктор Хаус
Край «Дикий Захід»

Єва Ґрін зіграє головну роль у «Місті гріхів 2»

Єва Ґрін зіграє головну роль у «Місті гріхів 2»
Кіностудія Dimension Films анонсувала, що головну роль у фільмі «Місто гріхів 2» зіграє Єва Ґрін. Саме їй дісталася партія Ави Лорд, яку творець коміксу Френк Міллер описує як "найбажаніша жінка і найстрашніший кошмар для будь-якого чоловіка".

Конфлікт Ави Лорд і її коханого Дуайта і ліг в основу оригінальної графічної новели під назвою «Sin City: A Dame To Kill For».

Нагадаємо, що хронологічно дія другої частини буде відбуватися до подій першої. Прем'єра картини запланована 4 жовтеня 2013 року.
2658
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Султан мого серця
Моє чуже життя
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно