,
Гріфіни
Чорні вітрила
Полдарк

Кейт Бекінсейл зіграє у фільмі за оповіданням Едгара По

Кейт Бекінсейл зіграє у фільмі за оповіданням Едгара По Кейт Бекінсейл зіграє у фільмі за оповіданням Едгара По
Кейт Бекінсейл зіграє головну роль у картині під назвою «Еліза Грейвс», яка буде знята за мотивами одного з ранніх творів Едгара Аллана По «Система доктора Смоля і професора Перро». Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет картини буде будуватися навколо лікаря, який влаштовується у психіатричну клініку на роботу і закохується в одну зі своїх колег. Йому належить зробити шокуюче відкриття: владу у клініці захопили душевнохворі, що зображують лікарів.

Сценарій до картини напише Джо Ганджемі («Привиди»), продюсуванням фільму займуться Девід Хіггінс, Кріста Кемпбелл («Механік») і Латі Гробман («Право на вбивство»). Постановником призначений Бред Андерсон. Зйомки картини стартують 21 червня 2013 у Болгарії.

Проект фінансується студією Nu Image/Millennium.
3129
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Поліція Парадайз
Шерлок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно