,
Цілком Таємно
Майстри сексу
Сліпа зона

Шон Пенн зіграє найманого вбивцю

Шон Пенн зіграє найманого вбивцю Шон Пенн зіграє найманого вбивцю
52-річний Шон Пенн може зіграти головну роль в екранізації роману Жана-Патріка Маншетта «Схильний до зброї». За сюжетом, головний герой - Мартін Террі - агент міжнародної організації, який змушений ховатися через зраду власних колег. Про це повідомляє ресурс Empire Online.

Виробництвом картини займеться французька студія Studio Canal. Продюсуванням фільму займуться Джоел Сільвер («Міцний горішок», «Рок-н-рольщик», «Матриця») і Ендрю Рона ( «Брати Грімм», «Проект Х: Дорвались»).

«Схильний до зброї» - не перший роман Жана-Патріка Маншетта, який вирішили екранізувати, по його книгах були зняті бойовики «Трьох потрібно прибрати», «За шкуру поліцейського» і «Шок» - головну роль в цих стрічках зіграв Ален Делон.

На початку наступного року у прокат вийде кримінальна драма «Мисливці на гангстерів» - останній фільм за участю Шона Пенна. У ньому він зіграв разом з Райаном Гослінгом і Еммою Стоун.
2427
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Ми - такі
Тихий океан
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно