,
Пуаро Агати Крісті
Злюки бобри
Нескінченне кохання

Warner Bros. скасувала прем′єру «Мисливців на гангстерів»

Warner Bros. скасувала прем′єру «Мисливців на гангстерів» Warner Bros. скасувала прем′єру «Мисливців на гангстерів»
Керівництво кінокомпанії Warner Bros. прийняло рішення скасувати намічену на 7 вересня 2012 прем'єру фільму «Мисливці на гангстерів». Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Раніше стало відомо, що деякі епізоди фільму будуть перезняті, через драматичних подій в місті Аврора, штат Колорадо. Зокрема, ревізії буде піддано сцена, в якій агенти відкривають вогонь з автоматичної зброї в залі для глядачів кінотеатру.

Нова дата прем'єри поки не називається. Найімовірніше, картина буде випущена в прокат на початку 2013 року.

Нагадаємо, що у фільмі знімалися Райан Гослінг, Емма Стоун, Шон Пенн, Роберт Патрік, Джош Бролін, Джованні Рібізі, Нік Нолті, Ентоні Макі та інші актори.
2417
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Картковий будинок
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно