,
Величне століття. Роксолана
Дракони: Захисники Тупу
Американська історія злочинів

Райан Рейнольдс зніметься у драмі Джона Фавро

Райан Рейнольдс зніметься у драмі Джона Фавро Райан Рейнольдс зніметься у драмі Джона Фавро
Райан Рейнольдс виконає одну з головних ролей у фільмі Джона Фавро «Битва за Бонневілль» (Battle for Bonneville). Виробництво картини взяла на себе компанія New Regency. Для Фавро з його касовими картинами драма, заснована на реальних подіях, буде чимось новим.

У центрі сюжету - брати Арт і Волт Арфонс з Америки, колишні дрег-рейсери, які, забувши, що вони конкуренти, об'єднуються, щоб тричі побити світовий сухопутний рекорд по швидкості. Допомогти їм у цьому може автомобіль з реактивним двигуном, який вони задалися метою побудувати.

Сценарій написав Тоні Гілрой разом зі своїм братом («Ідентифікація Борна») . Про час початку роботи над новим фільмом нічого не говориться, але, швидше за все, Фавро займеться їм після екранізації мюзиклу «Хлопці із Джерсі», який зараз у режисера стоїть у пріоритеті. Райан Рейнольдс на початку наступного року відправиться на знімальний майданчик трилера Атома Егояна «Королева ночі», а потім його чекають у реанімованому проекті Мар'ян Сатрапі «Голос».
2720
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Дві дівчини без копійчини
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно