,
КітПес
Гострі козирки
Чужоземка

Клінту Іствуду запропонували зняти «Хлопців з Джерсі»

Клінту Іствуду запропонували зняти «Хлопців з Джерсі» Клінту Іствуду запропонували зняти «Хлопців з Джерсі»
Компанії GK Films запропонувала Клінту Іствуду зняти музичну стрічку «Хлопці із Джерсі» (Jersey Boys), поки його проект, музична драма «Зірка народилася», поставлений на паузу. Спочатку фільм повинен був ставити Джон Фавро, але, вочевидь, вибув з проекту, і тепер вже настала черга Іствуда зважити всі «за» і «проти».

«Хлопці із Джерсі» - майбутня кіноверсія суперпопулярного й титулованого (4 премії «Тоні») мюзиклу 2005 року, в основі якого, в свою чергу, лежить реальна історія групи Frankie Valli & The Four Seasons, що мала скажених успіх у 60-і роки (прості роботяги стали зірками світового масштабу).

Серед голлівудських компаній першими зорієнтувалися у Warner Bros. і влітку минулого року вдарили по руках з GK. Тоді ж до справи підключився і Фавро. Однак у листопаді студія змушена була з фінансових причин згорнути підготовчі роботи. GK намагалася домовитися з Fox і Paramount, але у переході під інше крило не буде потреби, якщо Іствуд погодиться ставити «Хлопців» (у його продакшн-компанії Malpaso давно налагоджена тісна співпраця з Warner). Між тим, адаптація вже готова: її здійснив сценарист Джон Логан. І якщо все піде так, як задумано, «Хлопці» стануть наступним проектом Іствуда.
2604
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно