,
Захисники
Брати по зброї
Дракони: Захисники Тупу

Райан Рейнольдс зіграє запеклого гравця у «Прогулянці по Міссісіпі»

Райан Рейнольдс зіграє запеклого гравця у «Прогулянці по Міссісіпі» Райан Рейнольдс зіграє запеклого гравця у «Прогулянці по Міссісіпі»
Райан Рейнольдс підписався на одну з головних ролей у картині «Прогулянка по Міссісіпі» (Mississippi Grind), постановкою якої займуться Райан Флек і Анна Боден. Партнером Рейнольдса по кадру стане австралієць Бен МендельсонМісце під соснами»).

У центрі історії опиниться досвідчений гравець (Мендельсон), якому останнім часом не щастить. Доля зведе його з молодим і азартним любителем карт (Рейнольдс), і, наважившись разом спробувати щастя за гральним столом, герої пустяться у подорож по південній частині Америки.

Продюсувати картину «Прогулянка по Міссісіпі» візьметься компанія Electric City, а зйомки стартують на початку наступного року.

Нагадаємо, цього року Райана Рейнольдса можна буде побачити у фільмі «R.I.P.D. Примарний патруль» прем'єра якого намічена на 18 липня.
3343
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Декстер
Хроніки Шаннари
Останнє королівство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно