,
І мертві підуть
Хроніки Шаннари
Лютер

Скарлетт Йоганcсон у фільмі «Шеф-кухар»

Скарлетт Йоганcсон у фільмі «Шеф-кухар» Скарлетт Йоганcсон у фільмі «Шеф-кухар»
Скарлетт Йоганссон приєдналася до акторского складу нової картини Джон Фавро «Шеф-кухар», до якого вже приписані Роберт Дауні мол., Софія Вергара, Джон Легуізамо і Боббі Каннавейл.

За сюжетом картини шеф-кухаря ресторану звільняют з роботи і, щоб відновити свою репутацію, він вирішує відкрити закусочну на колесах. Йоганссон зіграє кохану головного героя - шеф-кухаря Карла Каспера (Джон Фавро).

«Скарлетт - блискуча актриса, і для мене велика честь знову попрацювати з нею. Мені дуже пощастило, що я буду мати справу з таким акторським складом», - прокоментував Фавро.

Зйомки фільма «Шеф-кухар» повинні початися 8 липня у Лос-Анджелесі.
4428
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання напрокат
Поліція Парадайз
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно